Новата министърка на финансите Сигрид Каг в Нидерландия е с COVID 19, съобщи

...
Новата министърка на финансите Сигрид Каг в Нидерландия е с COVID 19, съобщи
Коментари Харесай

Министърката на финансите в Нидерландия е с COVID 19

Новата министърка на финансите Сигрид Каг в Нидерландия е с Коронавирус 19, заяви Reuters.

" Имам позитивен резултат на тест за ковид. Ще бъде малко по-различно начало от това, на което се надявах ", написа през днешния ден Каг в Туитър и добави, че се усеща добре и че встъпването й в служба ще се състои виртуално.

Четвъртото следващо държавно управление на премиера Марк Рюте на следващия ден публично ще встъпи в служба на гала, ръководена от нидерландския крал Вилем-Александър. Встъпването в служба стана съвсем 10 месеца след изборите в страната и след отдръпването от власт на миналата администрация. Въпреки че държавната коалиция се състои от същите 4 партии, които са на власт от 2017 година насам, повторното им събиране лиши рекордните съвсем 300 дни, откакто неубедителните резултати от изборите на 17 март направиха партиите по-малко склонни на взаимни отстъпки, след като и да било.

Правителството идва на власт във време, в което има внезапно повишение на инфекциите с ковид поради Омикрон разновидността, макар широкообхватния локдаун, въведен в страната от средата на декември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР